Adax, det er det nye!

Adax, det er det nye!

ADAX

Har du hørt om ADAX? Det er et fedt og eksklusivt taskemærke og de laver fede tasker til kvinder. Mangler kæresten en ny taske, eller dig selv, så skal der læses med her. Det er hos mig du får alle insidertipsene.

ADAX historien

Lidt om ADAX. Det er en taskemærke der har et par år på bagen og laver god kvalitet til pengene. Deres mission er bare at lave tasker til alle. Det er selvfølgelig godt for deres segmentering, at hele populationen kan ligge under deres segment.
Generelt om ADAX er, at deres tasker holder godt og længe, men også at de ser brandgodt ud. Der vil altså altid være en ADAXtaske der passer til lige netop din eller din partners outfit, sådan cirka alle dage. Derudover vil det altid se godt ud at gå med et mere eksklusivt mærke og generelt højne ens mentalitet. Man vil få mere selvsikkerhed, hvilket er en meget attraktiv fearture hos mange. Det er altid dejligt at følge sig sikker på sig selv, og det er helt sikkert noget man føler, når man er i selvskab med en person der er sikker på sig selv.

Min vurdering

Jeg har selv en vurdering af et ADAX produkt. Jeg købte selv en ADAX alba håndtaske Aila med flettet skind til min kæreste. Hun elskede den er vist en underdrivelse. Jeg kan nemt sige at de var en af de bedste nætter i mit liv.
Derudover hun også meget andet for pengene. En lækker taske der har mange forskellige og gemte lommer. Det er altid sjovt at kunne gemme hemmelige ting i sin taske – det har alle vist prøvet. Men tasken så jo også brandgodt ud på hende og hun bar den som den skulle bæres – med selvsikkerhed. Selvsikkerhed og en ADAX taske går altså hånd i hånd kan man roligt sige. Det er både cool og dejligt med en ny taske, især når den ser godt ud.

Hvis du vil have en taske af kvalitet, som ikke koster en bondegård, burde du vælge sådan en. Den koster ikke for meget, men nok til at vide den ikke går i stykker med det samme. Som regel kan man jo sige: Pris = kvalitet. Dette gælder indtil man når ca. 5000 kr. Derefter er det kun mærket man ser på. Tag Louis Vuitton som et eksempel, deres tasker koster jo det samme som en mindre bil og er ikke af bedre kvalitet end en til 5000 kr.

cpadmin