Bolcher – madens diamanter

Bolcher – madens diamanter

Bolcher

Bolcher har været lavet i mange år. De kan dateres helt tilbage til starten af 1800-tallet hvor tyske børn fik et kræmmerhus med i skole med bolcher i. Nu til dags er bolcher mere udbredte end dengang. De kan efterhånden købes overalt, derfor bestræber vi os hos Sliknet på at tilbyde de bedste bolcher til den bedste pris. Hos os kan du finde mange slags bolcher alle med forskellige smage og i forskellige størrelser.

Bolcher hos sliknet

Bolcher hos sliknet sælges under samme side som slikkepinde. De fås i forskellige størrelsesmængder og med forskellige smage. Du kan både få enkelte slags sammen, men selvfølgelig kan du også få blandede bolcher hvis du er til lidt af det hele. Du kan for eksempel vælge 1,4 kilo bolche mix. I denne bøtte vil du finde lidt af hvert, blandt andet nogle lakrids- og frugtbolcher. Sådanne bøtter er til dem der elsker alle typer bolcher. Her får du en smagsoplevelse som ingen anden. Er du derimod til det enkle uden flere smage i kan du vælge 2 kilo krudfyldte bomber. Derigennem får du kun den ene type bolcher du ønsker.

Små børn

Små børn har længe elsket bolcher, og det er af den simple årsag at de holder smagen længe og at selvfølgelig er slik. Bolcher er jo nemlig hårde, så på den måde holder de længere end vingummier. Vingummier forsvinder hurtigt når man tygger dem. Bolcher derimod holder længere, og er derfor et godt slik da du behøver færre af dem end vingummier når de holder så længe som de gør. Bolcher giver også en anden oplevelse end vingummier da smagen typisk er lidt kraftigere, bland andet fordi de holder i længere tid. Derfor får du en kraftigere smagsoplevelse.

Sliknet

Her hos sliknet ønsker vi at gøre det nemt for dig som kunde. Derfor har vi sat vores hjemmeside op så det er nemt at finde rundt på den. Med vores hjælp er det nemt at finde lige det du søger. I menuen øverst på siden kan du vælge bolcher og slikkepinde, og derfra bliver du sendt ind på siden med alle vores bolche muligheder. På denne måde er det nemt at skabe et hurtigt overblik og finde lige det du søger. Når du har fundet det du søger står du med en endelig pris. Er denne over 1.500 kr får du gratis levering. Dette er blot et af de mange gode tilbud vi har på vores side. Kig lidt rund og find de sidste.

cpadmin