Brenderup trailer til enhver brugssituation

Brenderup trailer til enhver brugssituation

Brenderup trailer

Der findes gode trailere, og så findes der en Brenderup trailer. Brenderup trailere er i en klasse for sig, og har vist sig gang på gang at leve højt på høj kvalitet og komfort. Med deres indtog på de danske veje og husstande er Brenderup trailere med til at sætte nye visuelle standarder for trailere. 

Jeg købte en Brenderup trailer

Jeg købte en “Brenderup trailer 2205SUB 500kg”. Det har jeg på ingen måder fortrudt. Det er en utrolig lækker trailer, både funktionelt og visuelt. Den har løst alle mine skavanker. Før kørte jeg haveaffald på genbrugsstationen ved at fylde affaldssække og smide dem i bagagerummet. Det udelukkede som regel at jeg kunne køre hele læsset afsted på én gang. Jeg måtte køre frem og tilbage flere gang, hvilket oftest resulterede i at bilen også måtte støvsuges for grene, ukrudt og jord efterfølgende. Det var virkelig irriterende at skulle bruge ekstra tid på at gøre bilen rent, efter at have brugt en hel dag i haven. Her kommer min nye Brenderup trailer ind i billedet. Siden købet af denne, har det ikke været nødvendigt at gøre bilen ren efter en dag i haven. Som regel er det muligt at smide alt affald i traileren på én gang. Derefter distribueres det til den lokale genbrugsstation.

Snegle kan være super frustrerende, når man går og roder i haven. Sådan kan du komme dem til livs.

En anderledes brugssituation

En Brenderup trailer blev for nyligt taget i brug en anelse uvant. Jeg havde en god kammerat som skulle til galla på et handelsgymnasium. En af de store problemstillinger omhandlede transport til denne festlige lejlighed. Han vidste at majoriteten af klientellet ville ankomme i diverse sportsvogne, enten lejede, eller via bekendte med kontakter. Men var det virkelig sådan man ville vinde prisen for “bedste ankomst”? Det var han meget i tvivl om. Han endte med at ringe til undertegnede en uge inden den famøse gallaaften. Det gjorde han på baggrund af at han vidste, at jeg lige havde investeret i en splinterny Brenderup trailer. Hold nu op hvor var han heldig. Jeg forklarede ham at jeg med glæde ved stille min splinternye Brenderup trailer til rådighed, og han skulle absolut intet kvittere med. Sådan gik det altså til, at en ung mands gallaaften blev reddet, ved at have lånt en splinterny trailer fra mærket Brenderup. For at det ikke skal være løgn, vandt han tilmed.

 

 

 

cpadmin