General Hydroponics Europe, eller bedre kendt som GHE verdenen over

General Hydroponics Europe, eller bedre kendt som GHE verdenen over

General Hydroponics Europe, eller bedre kendt som GHE verdenen over

General Hydroponics Europe blev grundlagt i Frankrig i 1994 af William Texier og Noucetta (Marie) Kehdi. Disse to har opnået international anerkendelse for deres hydroponiske gård, White Owl WaterFarm, hvor de groede afgrøder, der blev serveret af Michelin-stjernede restauranter i San Francisco Bay-området i begyndelsen af ​​1990´erne.

William innoverede fra begyndelsen ved at udvikle nye produkter og metoder ved at kombinere kraften i hydroponisk teknologi med de kvaliteter og økologiske følelser af organiske / bio-metoder, der nu er blevet så vigtige. Sammen har William og Noucetta pioneret nye metoder til det moderne landbrug ved kun at bruge de reneste gødningsingredienser.

Nye produkter, der er unikke for moderne landbrug, førte dem til en ny måde at tænke på næringsstofløsninger. William og Noucetta vidste, at alt liv er symbiotisk og de formulerede produkter for at muliggøre levende næringsstofløsninger. Dette er en ny kategori af landbrugsteknologi, hvor planter og deres miljø er omhyggeligt integreret i et ”levende system”.

Dette er mere end hydroponisk og mere end Organisk eller Bio, det er en hybrid, der bringer det bedste fra begge verdener sammen. Pesticider er ikke nødvendige, når planter deler miljøet med gavnlige organismer, der beskytter og forsvarer planterne. Hårde kemiske ingredienser som brugt af de fleste moderne kommercielle landmænd kan ikke anvendes i et levende system. Kun rene og kompatible ingredienser og formuleringsmetoder vil muliggøre det levende system af symbiotisk dyrkning.

GHE produkter

I dag anvendes GHE produkter verdenen over, til spiselige afgrøder, medicinske planter samt alle slags planter. GHE-produkter formuleret til at imødekomme de specialiserede behov hos producenter i alle slags miljøer, som dyrker planter til deres personlige og lokale behov.

De primære designkriterier for produkter, der er unikke for GHE, er at skabe sunde, bæredygtige og miljømæssigt følsomme produkter til producenterne. Alle produkter er formuleret til lokale standarder, hvor vand, lys, temperatur, fugtighed og naturlige overvejelser skaber unikke mikromiljøer. GHE forstår at ethvert unikt miljø danner en unik markedsplads med stærkt varierende kundebehov og plantebehov.

GHE er bestemt med i spidsen for det moderne landbrug. Respekteret og kendt i akademiske kredse over hele verden.

Lad os tage udgangspunkt i GHE’s flora serie som er en tre komponeret gødning bestående af en micro, grow og til sidst en bloom. Disse tre komponenter bruges sammen igennem hele plantens liv, dog variere blandings forholdende efter hvilken periode af plantens liv man befinder sig i. Søger du en gødning som er anerkendt, styrker udbyttet og som er til at betale for – så kan du med god ro i sindet vælge GHE som din nye gødning.

Foruden flora-serien har GHE selvfølgelig også mange andre serier samt en masse lækre additiver der hjælpe med at berige dine planter på alle tænkelige måder.

 

Træt af snegle der raserer i haven? Læs mere her!

 

cpadmin