Hot stone varmer – din måde at være sikker på dine sten

Hot stone varmer – din måde at være sikker på dine sten

hot stone varmer

Hvis du ikke har en hot stone varmer, men du har dine varme sten… så er du da en idiot. Det handler om at man faktisk kan varme sine varme sten op, men det kan man ikke uden en varmer. Derfor skal man naturligvis også have en varmer, hvis man har stenene. Det giver jo kun god mening, tænker jeg i hvert fald. Det er temmelig vigtigt at man gør det.

En hot stone varmer er essentiel

Det er noget af det varmeste og dejligste man nogensinde kan prøve. Altså man har varme sten på sin krop og den slapper af. Det er bare sådan det fungerer. Det er ligesom at tage et varmt og dejligt bad, samtidig med at man ikke behøver at tørre sig bagefter. Det er genialt for os mennesker, som ikke orker at gøre sig klar efter et bad, men bare vil videre. Jeg er en af de personer og jeg orker nemlig ikke at jeg skal til at gøre alt muligt med mit hår efter et dejligt bad. Jeg vil bare videre og jeg vil videre hurtigt og fast. Det skal ikke være besværligt at slappe af med varme. Det er derfor man skal bruge en hot stone varmer, fordi den varmer stenene perfekt. Jeg har prøvet det mange gange før og det er lækkert og afslappende for hele kroppen. Jeg ved ikke hvad jeg ville gøre uden mit hot stone varmer. Altså den er virkelig det som holder mit liv sammen lige nu. Det er ikke nemt, ikke at have mulighed for at gøre noget ekstravagant.

Hot stone varmer reddede mit liv

Det er ikke fordi jeg var ved at dø eller noget, jeg orkede bare intet længere. Det ændrede sig alt sammen, da jeg fik en hot stone varmer og nogle hot stones. Det er nemlig noget der gør at man kan noget igen. Efter en tur med varme sten, kan man virkelig bare at ens energiniveau er kommet helt op igen. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det er virkelig noget der kan gøre mit liv perfekt igen. Hvis ikke jeg bruger sådan en kan man roligt sige at jeg ville gå helt op i spåner og jeg ville ikke kunne noget andet længere. Det er derfor vigtigt for mig at jeg har disse ting, da de holder sammen på mig og mit liv.

Vi ses igen i næste uge, hvor vi snakker videre.

cpadmin