Kender du til det nye fænomen jumpsuit fest? Kun for rigtige spillere

Kender du til det nye fænomen jumpsuit fest? Kun for rigtige spillere

jumpsuit fest

Hvis ikke du kender en rigtig spiller, kender du nok ikke til det moderne og super fede. Det er en ny ting og det er ikke alle der liiige kan klare mosten, når det kommer til lige det. Hvis du ikke kan holde til det, bør du nok ikke klikke på den her læs mere knap.

Det handler om fest + jumpsuit = jumpsuit fest

Hvis du ikke har været til en af de nye jumpsuit fester endnu, gør du livet forkert. Det er ikke alle, som ved hvor fedt en jumpsuit fest er, men det er alle som vil elske den. Det er bare fordi mange endnu ikke har prøvet at komme til en fest hvor alle har det samme på. Det er naturligvis der hvor kropsbygningen spiller ind. Det er nemlig ikke alle der ser lige godt ud i en jumpsuit. Hvis ikke formerne spiller, som de skal har du ingen chance på scoremarkedet til den fest, men hvis du har, vil alle være klar. Det er bare ikke noget jeg har prøvet. Jeg har i hvert fald ikke været til en jumpsuit fest, hvor der ikke har været nogle uheldige sjæle. Det er jo ikke fordi, de ikke kunne se godt ud i andet tøj, men en jumpsuit viser ligesom alle dine uheldige sider. Det er så derfor du gerne skal kunne føle dig tilpas i den form for tøj.

En jumpsuit fest vil ikke være dumt til nytår

Jeg har været til nytårsfest for nogle måneder siden og alle havde jo noget forskelligt på. Det synes jeg personligt var super irriterende, da man skulle tænke over sit outfit. Det er ikke noget jeg som sådan var glad for at skulle. Der er selvfølgelig nogle, som nyder hele processen, med at skulle finde og indkøbe nyt tøj. Jeg er bare ikke lige den type og er derfor mest klar til bare at sige nej tak, hvis jeg bliver inviteret til sådanne dresscode fester. Jeg har derfor fundet ud af at jumpsuit fester er noget for mig. Jeg har ikke ligefrem prøvet at møde op til en jumpsuit fest og ikke følt mig tilpas. Der er ikke noget med at være overdressed eller underdressed til den form for fest, da alle har det samme på. Jeg er altid glad for ikke at behøve at tænke, så derfor kommer jeg altid til de arrangementer. Hvis du tænker det samme, så del gerne.

cpadmin