Kontor til leje Skanderborg

Kontor til leje Skanderborg

Kontor miljø i Skanderborg

Fine kontorer i Skanderborg

Jeg har i lang tid ledt efter er ordenligt kontor til leje i Skanderborg.

Jeg er nu faldet over vækstmiljøet Bymakers, der er et kontorhotel. Indtil videre har mine oplevelser kun været gode, og jeg føler mig virkelig hjemme når jeg befinder mig hos Bymakers. Konceptet hos Bymakers er ret genialt, alt efter hvilken slags kontorplads du har brug for, så har Bymakers 5 forskellige “pakker” du kan vælge imellem, hvor du kan få alt fra en drop-in plads, til dit eget lukkede kontor. Ud over det har de en hulens masse fagfolk, tilknyttet til deres kontore. Det vil sige at du kan få hjælp til alle de typiske virksomheds problemer, såsom økonomisk rådgivning, juridisk rådgivning og regnskabshjælp.

Fordelene ved Bymakers

Ved Bymakers er der et hav af fordele, ved at være kunde. Af nævneværdige er der:
-Et netværk af ca 259 fagfolk
-Gratis events, temaoplæg, masterclasses og foredrag om relevante og aktuelle temaer
-Inhouse feedback-sessions, hvor du får sparring på din ide fra et bredt publikum
-Gratis rådgivning og sparring med advokat, revisor og uvildig lånerådgiver
-Nyistandsatte lokaler der er moderne indrettet
-Møbleret arbejdsplads
-Mødelokaler med AV-udstyr
-Køkkenfaciliteter/kantine
-Podcaststudio
-Parkering
-Kaffe ad libitum
-Fælles morgenmad hver fredag

Hvad kan Bymakers tilbyde?

Bymakers tilbyder en masse  hjælp i forhold til økonomisk rådgivning, juridisk rådgivning og regnskabshjælp, via de ansatte i Bymakers.
Bymakers afholder ca 2 store arrangementer om måneden, der kan være rigtigt relevante for mange mindre virksomheder. I de arrangementer er der inkluderet: økonomiske rådgivnings oplæg, receptioner og workshops af forskellige slags, for bare at nævne nogle få af en bred vifte.
Alt i alt interessere Bymakers for dig, og derfor forventes det også at du er åben og klar til at snakke om diverse småting når du flytter ind, ligesom at alle de andre i huset også er klar til en snak, hvis det er det du har brug for, for at komme over et bump på vejen.

cpadmin