Legero damesko – Jeg fortæller og du læser med intenst begær

Legero damesko – Jeg fortæller og du læser med intenst begær

Legero damesko – Jeg fortæller og du læser med intenst begær

Jeg ved godt at jeg er lidt af en sild, men der er mange der er bedre. Det er især damerne, som har de her nye legero damesko på. Jeg har ingen chancer imod dem, det gør selvfølgelig ikke så meget fordi jeg ikke er gay. Vi konkurrerer faktisk slet ikke, men det gør dem sværere at få fat på for mig jo.

Legero damesko giver den nye form for comfort og selvtillid

Det er ikke noget magisk eller snyd der spiller ind her. Det handler bare om at jeg ikke kender til noget der er så dejligt som at se en dame med en legero damesko. Kvinderne med dem på fører sig helt anderledes og ser også anderledes ud på en måde. Det er faktisk næsten magisk, men så alligevel ikke. Der er bare noget specielt ved dem synes jeg. Jeg har aldrig set det før med andre sko. Eller måske Kanye Wests sko har noget af det samme i sig. Det er dog ikke meget synes jeg. Jeg er meget forvirret omkring det, da det virkelig er noget jeg har spekuleret meget på indtil videre.

Jeg er dog ikke noget ekspert på området, men jeg er sikker på at der er noget om snakken, når det handler om dame sko. Der er noget specielt ved de her legero damesko, som også er fedt og nyt.

Legero damesko – der er ikke kun ros til dem

Der er også nogle ting jeg har problemer med når vi snakke om de sko der. F.eks. navnet, altså helt ærligt, hvad er det for noget? Jeg fatter ikke hvad det er for noget jeg læser eller hører. Det er jo et åndet navn, som ingen mening giver, hvis man tænker over det. Altså hvad betyder legero? Det er IKKE dansk i hvert fald og det kan jeg ikke lide. Det skal gerne være dansk, hvis det skal sælges i min butik. Alle vil naturligvis sælge sine ting hos mig, da jeg er lidt af en rockstjerne indenfor den branche.

Hvad menes med legero damesko. Der står ingen forklaring nogensteder og jeg forstår det derfor endnu mindre. Er det en gætteleg for dem? Skal man skrive til dem og spørge personligt, altså hvorfor er der ingen officiel forklaring på det navn??

Det har været mine tænker omkring dette emne. Vi ses igen i næste uge mine trofaste læsere. Fred være med jer mine venner.

cpadmin