Leje af minibus

Leje af minibus

Minibusser

En smadregod historie om at leje en minibus

Jeg har en lille solstråle historie jeg gerne vil fortælle der omhandler leje af minibus.

I min familie møde vi ca 1 gang om året alle sammen. Det sker typisk i løbet ad sommerferien, og i år var ingen undtagelse. Vi var her i sidste uge en tur i Lego Land alle sammen, men for at vi kunne spare lidt på transporten så fandt vi et sted med leje af minibus. Ud over at det var mere økonomisk korrekt, så var det faktisk også en del sjovere at køre sammen og kunne fortælle historier som alle var med til at høre. Farfar virkede bestemt til at han syntes at det vare en sjovere måde at tilbringe køreturen på. Han hyggede sig ihvertfald gevaldigt med børnebørnene.
Bussen var også super smart indrettet så halvdelene af bussen vendte sæderne den ene vej, og i den anden halvdel vendte de den anden vej, hvilket vil sige at vi alle sammen kunne se hinanden.
Selve Lego Land var virkelig et hit iblandt ungerne, og de fik nærmest dikteret hele dagens program. De havde helt sikkert en idé om hvilke forlystelser de ville prøve inden vi kom derud, derfor blev kursen sat direkte imod extreme racers, lige så snart vi var kommet ind i Lego Land.
Da vi nåede frokost stod den på franske hotdogs og slush ice, som bestemt også var et hit, selv blandt bedsteforældrene. Så var det bare videre fra frokost og over til brandbilerne.
Endelig da vi nåede ud på aftenen fik vi pizza inde i Lego Land og så kom vores bus og hentede os igen. På vej hjem var de små så trætte at de faldt i søvn i bussen, hvilket alle os voksende egentligt også nød.
Vi nåede sikkert hjem alle mand, og hele familien overnattede hos os, da klokken var blevet ret mange. De små blev lagt i seng og vi andre nød et glas vin i stuen og gik derefter også til køjs.
Det var en skøn dag og jeg/vi er super glade for at vi fandt et sted at leje en minibus.

cpadmin