Perfumers Apprentice bringer smag

Perfumers Apprentice bringer smag

smokeeey

Er du blevet træt af din nuværende smag , så har Perfumers Apprentice utrolig mange populære væsker du ikke vil gå glip af. Perfumers Apprentice udbyder klassiske smage, og har mange valgmuligheder. Så hvis du står og mangler en ny væske til den e-cigaret, så er dette svaret til dig.

Unik kernekompetence

Perfumers Apprentice tilbyder primært klassiske væsker. Det er dem man kender fra andre udbydere. Forskellen er bare at der her er fokus på kvalitet, som en topprioritet. Man vil altid prøve at finde den bedste kvalitet til sine kunder, og dermed har man valgt at udbyde de populære og klassiske smage med et twist. De klassiske smage går man ikke galt i byen med, og med en optimeret kvalitet til den samme billige pris, har man en vision om at dette skal øge deres salg. Perfumers Apprentice vil derfor differentiere deres smag på kvalitet og fylde, men stadigvæk sælge til den samme pris som deres konkurrenter som ikke har lige så stor fokus på kvalitet, men blot den billige prisklasse.

Klassiske aromaer

Med deres fokus på deres kvalitet af smagen til en billig pris, så har man valgt de populære smage. I dag er vape blevet meget udbredt, og populært. Derfor er der også opstået utrolig mange smage på markedet. Man kan få næsten alt, fra chokoadetærte, til whisky smag og meget mere. Perfumers Apprentice udbyder også lidt anderledes smage, men tilbyder i stor grad de klassiske, som man har kendskab til. Det er disse der afsætter mest, og derfor har man valgt at sætte ekstrem fokus på dem. Andre udbydere der tilbyder specielle og unikke flavours, ligger typisk også i den dyre ende. Disse smage går ind under premium kategorien.

Perfumers Apprentice bedste smag

Med Perfumers Apprentice store fokus på kvalitet i de klassiske smage, har vi også fundet en vinder fra denne kategori. Mange af smagene er utroligt gode, og man kan smage at der er fokus på kvaliteten. Både eftersmagen og fylden i munden når man smager dem, er meget gode og unikke. Dog fandt vi en vinder, og det var smagen som hedder: Blueberry Extra Aroma. Denne gav de bedste oplevelse, og vandt over de andre smage med et lille forspring. Der var derfor tæt løb, og vi anbefaler stort set alle smage, da de har noget specielt over sig. Men hvis du er i tvivl, så er Blueberry smagen fra Perfumers Apprentice en læker oplevelse.

cpadmin