Rammer til bistader – Det er den rigtige spillers ven

Rammer til bistader – Det er den rigtige spillers ven

rammer til bistader

Jeg ved ikke ligefrem hvad jeg ville gøre hvis jeg ikke havde rammer til bistader. Det første jeg ville gøre er jo nok bare at købe nogle nye rammer til mine bistader, da det er nødvendigt. Det er ikke muligt for mig ikke have have rammerne. Det er en af det vigtigste dele af mine biers huse. Hvis der ikke er rammer, er der ligesom heller ikke noget hus.

Rammer til bistader giver liv hos bierne

Jeg ved ikke hvordan jeg fandt ud af at jeg ville arbejde med bier, men det er længe siden. Det er sådan at jeg altid har kunne lide bier og aldrig været glad for at skulle slå dem ihjel. Det er måske allerede dengang, da jeg var helt lille at jeg fandt ud af at det skulle være min profession. Jeg ved ikke hvorfor det skete, men jeg er sørme glad for det, i dag. Hvis ikke det var sket, ville jeg ikke kunne skrive om det i dag. Jeg er rigtig glad for mit arbejde og derfor ville jeg aldrig synes det var fedt at have noget andet. Derfor kan jeg nu skrive, som en professionel biavler, eller honningproducent. Det er i hvert fald noget jeg har set frem til i lang tid. Jeg har en bistand, som kører rigtig godt lige nu. Det er derfor, der er gang i at få plantet nogle flere blomster, hjemme hos mig. Der skal jo være noget bierne kan bruges af. Det bliver altså det der hedder blomster.

Rammer til bistader hele fundamentet

Hvis du ikke forstår hvad fundamentet indenfor biavl er, skal du til at lytte efter nu. Det hele handler om hvordan bierne har det og om de kan klare sig selv, i flere dage. Hvis ikke bierne kan overleve selv gør du, som biavler noget helt forkert. Det handler om at give bierne rammer til bistader. Det betyder at du kan sætte nogle rammer for hvordan bierne skal opføre sig. Hvis ikke du gør det er det tydeligt, at det ikke er dig der bestemmer noget som helst. Jeg ville i hvert fald aldrig have en bistand, uden rammer til bistader. Det ville være rent anarki ude i biverdenen. Det er ikke noget nogen ville synes godt om, da det giver en ren kaos effekt. Jeg kan godt lide regler eller retningslinjer og det skal mine bier også kunne.

cpadmin