Teleskopstænger er til hvis du virkelig skal se langt

Teleskopstænger er til hvis du virkelig skal se langt

Teleskopstænger er til hvis du virkelig skal se langt

Hvis du mangler en måde at se hele vejen ind til jordens indre, eller hele vejen ud i universets uendeligheder. Så skal du bruge en slags måde til at holde dit teleskop. Hvad du skal bruge er selvfølgelig bruge nogle teleskopstænger. Det handler om at du skal have dit teleskop placeret ovenpå stængerne, for at du kan bruge den på den bedst mulige måde.

Teleskopstænger er en nødvendighed for de professionelle

Hvis du ikke bruger et teleskop med teleskopstænger, gør du altså noget forkert. Et teleskop er jo ikke bare en kikkert. Det er en motherf*cking stor kikkert. Den skal man ikke holde i hånden, den skal stå fikseret på jorden, uden at der bliver rystet i armene. Det skal være helt stillestående for at man kan se ordentligt igennem det. Det er i hvert fald meget lettere at kigge igennem det, hvis det står helt stille. Det står med 100% sandsynlighed ikke helt stille hvis du holder det i hånden eller med hænderne. Det er meget, meget bedre hvis du bruger nogle teleskopstænger, som du borer ned i jorden og så placerer du teleskopet oven på. Det giver meget bedre kontrol over hvor du kigger hen og du bliver ikke træt i armene. Det betyder også at du kan kigge ud i universet en hel nat, uden at du bliver træt. Det er faktisk også en mulighed at holde en date, på den måde.

Datenight med teleskopstænger

Hvis du har inviteret en pige ud og du ikke ved hvad du skal gøre med hende. Tag hende med ud på en mark og tag teleskop og teleskopstænger med. Sæt det op og tag lidt mad og måske vin eller andet lækkert med. Et tæppe til jer og et tæppe til jorden er også en god ide. Især fordi det giver jer en slags madras, hvis nu du er romantisk nok. Det er faktisk noget af en genial datemetode. Himlen er nemlig et temmelig smukt syn, hvis der er skyfrit og det sætter virkelig en hyggelig og dejlig stemning. Det er ikke en dum måde at score sin drømmepige på. Det ville også være en god historie, selvom der måske skal udelukkes nogle dele af daten, i hvert fald overfor forældrene ;).

Ellers kan teleskopstængerne jo også bruges hvis du bare vil vise dine himmelkigger-venner, hvor sej du er. Det er jo lidt fedt at have nogle federe stænger, end sine venner.

 

cpadmin