USB enheder har nogle af menneskehedens bedste opfindelser i sig

USB enheder har nogle af menneskehedens bedste opfindelser i sig

usb enheder

USB enheder lyder måske temmelig dull og kedeligt, men det kan faktisk være rigtig spændende at lege med. Jeg er personligt meget intra i sådanne USB enheder, mest fordi jeg godt kan lide at lege med gadgets og se hvad de kan. Det er nemlig nogle mega cool ting nogle af de her gadgets kan. Nogle kan have en indbygget laser og andre kan have en parably.

USB enheder giver mange mennesker myrekryb

Det er ikke fordi jeg er en rigtig nutjob at jeg skriver om skide USB enheder, det er fordi jeg er interesseret. Det er en ny tid og en ny tid giver os lyst til nye ting. Det er for eksempel fordi jeg er kun var til at bruge usbstik før, men nu vil jeg bruge mange andre ting, hvis jeg kan få mine fingre i dem. Det er nemlig sådan at den danske sommer var ren tortur for dem med sart hud sidste år. Det hjalp mine USB gadgets mig med at overleve. Jeg havde nemlig en lille usb vifte. Jeg kunne bare sætte den i min computer og så var den hjemme for mig. Jeg kunne sidde med min blæser og mine computerspil i fred for den sindsforstyrrede sol. Den forstod slet ikke hvad der skete og det kunne jeg rigtig godt lide. Det skal bare ikke være en dejlig sommer sidste år, men kun fordi jeg havde fundet denne form for USB hjælp.

USB enheder er en sand plage for plageånder

Der er også andre enheder som kan hjælpe med andre ting. Der er f.eks. den indbyggede USB pistol, som jeg har brugt mange gange. Altså jeg har ikke skudt nogen, men man kan jo altid bare true dem lidt. Det er rigtig let at være en nørd nu og ikke blive drillet. Du skal bare tage din USB gun med og så er du sikker indtil bøllerne også får sådan en naturligvis.

Jeg er ikke en der kalder ulven kommer før den kommer, MEN det er altså lige før man kunne blive bange for skynet. Det er jo en teknologiens tid og det betyder også at robotterne kommer. Vidste du at der faktisk er en robotisk køkken, hvor det eneste du skal gøre er at hente ingredienserne og sætte dem på dit bord. Derefter skal du bare læne dig tilbage eller se lidt serie. Efter 20 minutter er din gourmet mad klar til servering.

cpadmin