Vinterdepression – den værste fjende for mange morgenhadere

Vinterdepression – den værste fjende for mange morgenhadere

vinterdepression

Det er den tid på året igen. Den satans vinter. Det kolde vejr og de hårde tider gør at vores hjerner og kroppe bliver trætte. Det er en dårlig årstid. Det er mørkt når vi står op og det er mørkt når vi kommer hjem. Vi bruger alt vores tid enten på arbejde eller i skole. Vinterdepression er en sand plage.

Vinterdepression hvorfor og hvad det kan gøre ved os

Hvad mener du selv om vinterdepression, jeg er nysgerrig og skriv gerne på min linkede mail, nedenfor. Derudover vil jeg fortælle hvad en vinterdepression engang gjorde ved mig og min fremtid.
Jeg gik engang på en uddannelse der hedder HTX, det var den gymnasielle uddannelse, men for de lidt mere tryhardene. Altså måske kan man kalde dem nørderne. Det var dog ikke alle der var på den måde. Jeg gik der kun fordi jeg ikke skulle have tysk eller spansk. Jeg kan huske at jeg syntes, at det var en kedelig omgang, men jeg havde alligevel nogle venner. Jeg ville jo gerne være sammen med mine gutter, så jeg holdte det ud lidt. Det var lettest om sommeren med solskind og øller.
Så kom vinteren og det begyndte at blive frysende koldt udenfor. Mine knæ låste sig sammen hvis jeg stod stille for længe udenfor ad gangen og det var ikke fedt. Jeg begyndte at få nogle dumme tanker om at komme ud af det helvede. Til sidst endte det med at jeg droppede ud, fordi jeg ikke kunne finde noget positivt omkring skolen længere. Det er hvad jeg kalder en seriøs vinterdepression.

Vinterdepression nogle gode råd til de ramte

Hvis jeg skulle komme med nogle gode råd, til dem som har det som jeg har haft det. For det første skal man tænke langsigtet og vide at det nok skal få en ende. Sommeren kommer altid og du skal nok få dine øl og dine gode tider med drengene eller bare vennerne. Dine byture, hvor du ikke fryser røven i laser skal nok komme, bare hold det ud i et par måneder mere. Det er ikke det du laver der er skyld i hvordan du har det, der er dit miljø og det er ikke noget du kan lave om på. Eller det er det faktisk hvis du har de rigtige midler. Der findes nu nogle lamper som faktisk kan kurere disse former for vinterdepression. Det er fordi de har samme virkning som solen.

cpadmin