Visuel identitet er vigtig for dit image

Visuel identitet er vigtig for dit image

Visuel identitet

Visuel identitet er dit førstehåndsindtryk

Skal du ud og finde nye sammenarbejdspartnere, så er det første du ser altid deres visuelle identitet.

Din visuelle identitet er måske det vigtigste overhovedet, for din virksomhed. Det er det billede andre har af dig og din virksomhed, og det betyder Alpha Omega når du skal ud og præsentere dig selv, for kunder eller partnere. Din visuelle identitet starter med dit logo, og handler så om at få spredt farver, skrifttyper og lignende ud, på din hjemmeside, dit firma og hvor det ellers kan være relevant. Det handler også om at få skabt en rød tråd i din virksomhed så kunder begynder at forbinde ting, såsom en skrifttype med lige netop dit firma.

Et rigtigt godt eksempel på en visuel identitet, er facebooks ikoniske “f”. Udover det har facebook gjort den blå farve til deres, med den helt specielle blå toneart, og skrifttypen der er udviklet specielt til dem. Selv hvis man skriver noget andet en lige “facebook” med deres skrifttype, så er det nemt at se at det er deres srifttype.

Facebook

Facebooks ikoniske “f”

 Dam graphics

Dam graphics er en virksomhed, startet af Thomas Dam, der er eksperter i indretning, grafisk design og andre former for visuelt arbejde.
Han tilbyder en lang række af produkter:

  • Firmalogo
  • Hjemmeside design
  • Trykt markedsføring som flyers og bannere
  • Fakturadesigns og brevpapir
  • Butiksindretning
  • Facadedesign
  • Designmanuel – en samlet oversigt over hele dit firmas visuelle identitet.

Designmanuallen er noget han lægger stor vægt på. Den betyder nemlig at selv efter i afslutter sammenarbejdet sammen, så har i mulighed for at arbejder videre på det han starter. Et eksempel er at han designer et logo for jer, og senere skal i så have lavet en facebook side. For at i får lavet noget der spiller sammen med det logo Thomas laver til jer, kan i designe jeres facebook side efter Thomas’ manual, så der kommer en råd tråd igennem alt hvad i laver, der er henvendt til kunder. Thomas er typen der går rigtigt meget op hans arbejde, og kundernes tilfredshed, og derfor er designmanualen noget han virkelig går op i.

cpadmin